BETINGELSER OG VILKÅR

kjopoksykodon Pharmacy er et ledende nettapotek: en butikk og informasjonsside for helse, skjønnhet, velvære, personlig pleie og apotekprodukter. Nettstedet er designet for å gi en praktisk, privat og informativ shoppingopplevelse for forbrukerne å kjøpe produkter som er viktige for en sunn hverdag. Tilgjengelig 24 timer i døgnet, 7 dager i uken, tilbyr Plaza Pharmacy nettbutikk et større utvalg av produkter enn typiske butikkbaserte forhandlere, i tillegg til et vell av helserelatert informasjon, kjøpsguider og andre verktøy designet for å hjelpe forbrukerne med å gjøre utdannede innkjøp avgjørelser. Plaza Pharmacy og dets datterselskaper og tilknyttede selskaper (“vi, oss, våre”) vil at hver besøkende på nettstedet (“deg”) skal ha et trygt, behagelig besøk, så vi har etablert følgende vilkår og betingelser slik at vi (vi og du) vet hva du kan forvente av hverandre. Ved å bruke nettstedet godtar du å være bundet av vilkårene beskrevet her. Vi kan når som helst gjøre endringer på nettstedet, disse bruksvilkårene eller retningslinjene og vilkårene som styrer bruken av nettstedet. Vi oppfordrer deg til å gjennomgå nettstedet og disse vilkårene med jevne mellomrom for oppdateringer eller endringer. Din fortsatte tilgang til eller bruk av nettstedet skal anses som din aksept av disse endringene og rimeligheten av disse standardene for varsel om endringer.

DINE KONTOPLIKTER

I betraktning av din bruk av nettstedet, godtar du å: (a) gi sann, nøyaktig, aktuell og fullstendig informasjon om deg selv, slik du blir bedt om det i kasseformularet for kontoinformasjonen din (“kontoinformasjonen”) og (b) vedlikeholde og oppdater kontoinformasjonen umiddelbart for å holde den sann, nøyaktig, oppdatert og fullstendig. Hvis du gir noen opplysninger som er usanne, unøyaktige, ikke nåværende eller ufullstendige, eller vi har rimelig grunn til å mistenke at slik informasjon er usann, unøyaktig, ikke aktuell eller ufullstendig, kan vi suspendere eller avslutte kontoen din og avvise all gjeldende og fremtidig bruk av nettstedet. Kontoinformasjon og viss annen informasjon om deg er underlagt vår personvernpolicy. For mer informasjon, se vår fulle personvernpolicy. Du vil motta et passord og en kontobetegnelse når du har fullført kontoinformasjonen. Du er ansvarlig for å opprettholde konfidensialiteten til passordet og kontoen og er fullt ansvarlig for alle aktiviteter som skjer under passordet eller kontoen din. Du samtykker i å umiddelbart varsle oss om uautorisert bruk av passordet eller kontoen din eller andre sikkerhetsbrudd.

STEDENS INNHOLD

Du erkjenner at nettstedet inneholder informasjon, data, programvare, fotografier, grafikk, videoer, tekst, bilder, skrifttyper, lyder og annet materiale (samlet “innhold”) som er beskyttet av opphavsrett, varemerker eller andre proprietære rettigheter, og at disse rettighetene er gyldige og beskyttet i alle former, medier og teknologier som eksisterer nå eller heretter utviklet. Alt innhold er opphavsrettsbeskyttet som et kollektivt verk i henhold til internasjonale lover om opphavsrett, og vi eier copyright på valg, koordinering, arrangement og forbedring av slikt innhold. Du kan ikke endre, fjerne, slette, utvide, legge til, publisere, overføre, delta i overføring eller salg av, lage avledede verk fra, eller på noen måte utnytte noe av innholdet, helt eller delvis. Hvis det ikke vises noen spesifikke begrensninger, kan du lage kopier av utvalgte deler av innholdet, forutsatt at kopiene bare er laget for personlig, informasjon og ikke-kommersiell bruk, og at du ikke endrer eller endrer innholdet på noen måte, og opprettholde eventuelle merknader i innholdet, slik som alle merknader om opphavsrett, legemerker eller andre merknader om proprietære rettigheter. Med unntak av det som er gitt i forrige setning eller som tillatt av rettighetsbruken under internasjonale lover om opphavsrett, kan du ikke laste opp, legge ut, reprodusere eller distribuere på noen måte Innhold beskyttet av opphavsrett, eller annen proprietær rett, uten å få tillatelse fra eieren. av copyright eller annen eiendomsrett. I tillegg til det foregående skal bruk av programvareinnhold være underlagt programvarelisensavtalen som følger med slik programvare, hvis noen.

FARGE / PRODUKTBESKRIVELSE

Vi har gjort vårt ytterste for å vise fargene på produktene våre som vises på nettstedet så nøyaktig som mulig. Men ettersom de faktiske fargene du ser vil avhenge av skjermen, kan vi ikke garantere at skjermens skjerm med noen farger er nøyaktig. Vi har forsøkt å være så nøyaktige som mulig. Vi garanterer imidlertid ikke at produktbeskrivelsene er nøyaktige, komplette, pålitelige, aktuelle eller feilfrie. Hvis et produkt som tilbys av nettstedet ikke er som beskrevet, er ditt eneste middel å returnere det i ubrukt tilstand.

ANSVARSBEGRENSNING

UNDER INGEN OMSTENDIGHETER SKAL VI ELLER NOEN ANDRE PARTER INNLEDE TIL Å OPPRETTE, PRODUSERE ELLER DISTribuere nettstedet, ANSVARLIG FOR DIREKTE, INDIREKTE, TILFELDIGE, SPESIELLE ELLER FOLKESKADER FOR TAP AV RESULTATER, GOD VILJE, BRUK, DATA ELLER DATA SELV HVIS VI HAR RÅDT TIL MULIGHETEN FOR SÅDANE SKADER) SOM RESULTATER AV (i) BRUK AV ELLER MULIGHET TIL Å BRUKE NETTSTEDET, (ii) KOSTNADEN FOR ANBEFALING AV ERSTATTEDE VARER OG TJENESTER FØLGENDE VARER, DATA, INFORMASJON ELLER INFORMASJON ELLER TJENESTER KJØPTE ELLER FÅTT ELLER MELDINGER MOTTATT ELLER TRANSAKSJONER GJENNOMT I ELLER FRA TJENESTEN; (iii) Uautorisert tilgang til eller endring av dine overføringer eller data; (iv) UTTALELSER ELLER UTFØRING AV TREDJEPART PÅ NETTSTEDET; ELLER (v) NOEN ANDET FORHOLD RELATERT TIL TJENESTEN. DU ERKJENNER HVORFOR AT DENNE PARAGRAFEN GJELDER FOR ALT INNHOLD, HANDEL OG TJENESTER TILGJENGELIGE GJENNOM SIDEN. FOR DET AT NOEN STATER TILLATER IKKE EKSKLUSJON ELLER BEGRENSNING AV ANSVAR FOR FOLGENDE ELLER TILFELDIGE SKADER, I SÅLIGE STATER ER ANSVAR BEGRENSET TIL FULLSTE OMFANG LOVLIG.

VÅRE RETTIGHETER

Vi kan velge å overvåke områder på nettstedet elektronisk og kan avsløre noe innhold, poster eller elektronisk kommunikasjon av noe slag (i) for å tilfredsstille enhver lov, forskrift eller myndighetsforespørsel; (ii) hvis slik utlevering er nødvendig eller hensiktsmessig for å drive nettstedet; eller (iii) for å beskytte våre rettigheter eller eiendom eller brukernes, sponsorer, leverandører, lisensgivere eller selgere. Vi er ikke ansvarlige for screening, politiarbeid, redigering eller overvåking av slikt innhold. Hvis vi får beskjed om påstått krenkende, ærekrenkende, ødeleggende, ulovlig eller støtende innhold, kan vi undersøke påstanden og avgjøre etter eget skjønn om vi vil fjerne eller be om fjerning av slikt innhold fra nettstedet. Vi kan avslutte tilgangen din, eller suspendere din tilgang til hele eller deler av nettstedet, uten varsel, for enhver oppførsel som vi etter eget skjønn mener er i strid med gjeldende lov eller er skadelig for interessene til en annen bruker, en tredjepartsleverandør, selger, sponsor, lisensgiver, tjenesteleverandør eller oss. Fordi kundeservice er avgjørende for vår virksomhet, forbeholder vi oss retten til å nekte å selge produkter til deg hvis det med rimelighet synes for oss at du har til hensikt å selge produktene. I tillegg forbeholder vi oss retten til å begrense mengden varer kjøpt av hver kunde.

GJELDENDE LOV

Vi gir ikke noe uttrykk for at innholdet på nettstedet er passende eller tilgjengelig for bruk på forskjellige steder, og tilgang til dem fra territorier der innholdet er ulovlig er forbudt. De som velger å få tilgang til nettstedet fra andre steder, gjør det på eget initiativ og er ansvarlige for overholdelse av gjeldende lokale lover. Ethvert krav relatert til nettstedet, tjenestene som tilbys gjennom nettstedet eller innholdet skal være underlagt de interne lovene på Seychellene, uten henvisning til dets valg av lovbestemmelser. Du samtykker herved ugjenkallelig til den eksklusive jurisdiksjonen og stedet for domstoler i Victoria, Mahe, Seychellene.

AVSLUTNING

Disse vilkårene gjelder til de avsluttes av en av partene. Hvis du ikke lenger godtar å være bundet av vilkårene for bruk, må du slutte å bruke nettstedet. I henhold til gjeldende lov forbeholder vi oss retten til å suspendere eller nekte, etter eget skjønn, din tilgang til hele eller deler av nettstedet med eller uten varsel. Du samtykker i at enhver avslutning av tilgangen din til nettstedet kan skje uten forvarsel, og erkjenner og godtar at vi umiddelbart kan deaktivere eller slette kontoen din og all relatert informasjon og filer i kontoen din og hindre ytterligere tilgang til slike filer eller Nettstedet. Videre godtar du at vi ikke skal holdes ansvarlige overfor deg eller noen tredjepart for avslutning av din tilgang til nettstedet.

GENERELL INFORMASJON

Disse bruksvilkårene utgjør hele avtalen mellom oss (deg og oss) og regulerer bruken av nettstedet. Du kan også være underlagt tilleggsbetingelser som kan gjelde når du bruker tilknyttede tjenester, tredjepartsinnhold eller tredjepartsprogramvare. Vår unnlatelse av å utøve eller håndheve noen rett eller bestemmelse i vilkårene for bruk skal ikke utgjøre et frafall av slik rett eller bestemmelse. Hvis noen bestemmelse i bruksvilkårene blir funnet av en domstol med kompetent jurisdiksjon å være ugyldig, er partene likevel enige om at domstolen skal forsøke å gi virkning til partenes intensjoner som gjenspeiles i bestemmelsen, og de andre bestemmelsene i vilkårene. av bruk forblir i full kraft og effekt. Du samtykker i at uansett lov eller annen lov som motsetter det, må ethvert krav eller en årsak til handling som følge av eller er relatert til bruk av nettstedet eller vilkårene for bruk arkiveres innen ett år etter at et slikt krav eller en årsak til handling oppstod eller var for alltid utestengt.

Avsnittet i brukervilkårene er kun for enkelhets skyld og har ingen juridisk eller kontraktsmessig virkning.

Kjøp Xanax online, kjøp Adderall online, kjøp morfin online, kjøp Oxynorm online, kjøp hydrokodon online, kjøp endocet på nettet, kjøp norco online, kjøp suboksonstrimler på nettet, kjøp morfin sulfat online, kjøp oksykontin online, kjøp dilaudid online, kjøp fentanylplaster online , kjøp ambien online, kjøp vyvanse online, kjøp opana online, kjøp modafinil online, kjøp gul xanax på nettet, kjøp ritalin online