Kjøp Bitcoins med kredittkort / bankoverføring

For å kjøpe Bitcoins med kredittkort / bankoverføring kan du bruke & nbsp; www.cex.io < / a>. CEX.IO er en perfekt markedsplass for å kjøpe Bitcoins med noen få klikk. Det er bare å opprette en konto og sette inn midler i USD, EUR, RUB eller i din lokale valuta. Etter at midler har blitt kreditert kontoen din, kan du enkelt kjøpe Bitcoins med en gang. Bitcoins kan deretter oppbevares på en sikker fryselager for kryptokurrency, handles eller tas tilbake til personlige lommebøker når som helst.

CEX.IO hevder å gi den beste opplevelsen av å kjøpe Bitcoins med betalingskort på markedet. De gir muligheten til å kjøpe Bitcoin med bare noen få klikk med nesten alle typer kort utstedt i hvilken som helst valuta i verden. Antall kort knyttet til en profil er absolutt ubegrenset

Kjøp morfin online

Kjøp Bitcoins med kontanter

Du kan også kjøpe Bitcoins med kontanter ved hjelp av nettstedet & nbsp; localbitcoins.com . Det lar deg identifisere handelsmenn hvor som helst i verden. Alle handelsmenn blir rangert og vurdert for å sikre at du velger pålitelige handelspartnere.

Betal med Bitcoin

Betal anonymt med Bitcoin

Bitcoin er den mest populære kryotovalutaen i verden. Hvis du allerede har Bitcoin i lommeboken, kan du betale for bestillingen din ved å sende bitcoin til bitcoin-lommebokadressen nedenfor

1pHGYy7bfcp5QurJPDeYAwzbJt6G2c iy4

Etter at du har sendt bitcoin, bare gi oss beskjed via e-post til & nbsp; info@kjopoksykodon.com & nbsp; og ta med & nbsp; Bestillings-ID & nbsp; slik at betalingen er knyttet til bestillingen din. Hvis du ikke kjenner din bestillings-ID, er det ikke noe problem. Vi finner den ved hjelp av bestillingen din ved hjelp av e-postadressen din. Hvis du vet hvordan du lager et skjermbilde og sender som bevis på betaling, anbefaler vi deg å gjøre det.

Hvis du ennå ikke har bitcoin, kan du enkelt kjøpe noen ved hjelp av en av metodene som er beskrevet nedenfor.

Hvordan kjøpe Bitcoins

KJØP BITCOIN PERSONER SOM BRUKER KONTANT I EN FYSISK BUTIKK

KJØP BITCOIN PERSONER SOM BRUKER KONTANT PÅ BITCOIN-minibank (BTM)

KJØP BITCOIN PERSONER SOM BRUKER KONTANTINDSTILLING PÅ EN BANK

KJØP BITCOIN ONLINE MED CASHAPP

KJØP BITCOIN ONLINE MED KREDIT / DEBETTKORT

Komplett guide på & nbsp; https://www.buybitcoinworldwide.com/credit-debit-card < / p>

  • Kjøp Bitcoin Online via & nbsp; Coinbase & nbsp; på & nbsp; https://coinbase.com & nbsp; (USA , Canada, Europa, Storbritannia og Australia)
  • Kjøp Bitcoin Online via & nbsp; CoinMama & nbsp; på & nbsp; https://www.coinmama.com & nbsp; (noen amerikanske stater)
  • Kjøp Bitcoin Online via CoinCafe på & nbsp; https://coincafe.com & nbsp; (USA)
  • Kjøp Bitcoin Online via Gemini på & nbsp; https://gemini.com & nbsp; (USA)
  • Kjøp Bitcoin Online via & nbsp; CEX.io & nbsp; på & nbsp; https://cex.io/ & nbsp ; (USA og Europa)
  • Kjøp Bitcoin Onlin