Frequently Asked Questions

Hvis spørsmålene dine ikke blir besvart her, kan du kontakte oss på kjopoksykodon Pharmacy. Vi hjelper gjerne!

Hvordan bestiller jeg?

Trinn 1. Søk etter medisinen du trenger.
Trinn 2. Klikk på knappen ‘Legg i handlekurv’ for ønsket medisinering.
Trinn 3. Klikk på ‘Fortsett utsjekking’ for å kjøpe medisinen, eller gjenta trinn 1 og 2 for å legge til en annen medisin i bestillingen.
Trinn 4. Opprett kontoen din og følg de enkle trinnene for å fullføre bestillingen.
Du vil motta en e-post for å bekrefte bestillingen, og også en e-post for å bekrefte at bestillingen din er sendt.

Merk: Du kan også fortsette som gjest.

Vår kundeservice åpningstid

Vi har åpent 365 dager i året. Hvis kundeservicemedarbeiderne våre er opptatt med en annen kunde, vennligst legg igjen en beskjed, og en av teammedlemmene vil svare deg samme dag.

Vi er tilgjengelige på Live Chat-støtte og bare en samtale fra deg.

Hvordan er prisene på kjopoksykodon Pharmacy så lave

Vi prøver å holde prisene så lave som mulig uten å skade tjenesten og kvaliteten, ganske enkelt ved å redusere kostnadene der det er mulig, lave marginer, lite personale, batchfrakt, flere tilbakevendende kunder og ikke noe fysisk distribusjonssenter. Ved å overføre virksomheten vår til nettet reduserte vi vedlikeholdskostnadene med 50% og gjorde det mulig for oss å tilby våre kunder mye rimeligere priser.

Selges generiske piller FDA godkjent her?

All generic pills are FDA approved companies.

Hva skjer etter at jeg har lagt inn en bestilling

Etter at du har lagt inn bestillingen din, vil informasjonen du ga, bli gjennomgått og fylt ut av apoteket vårt. Når det er godkjent og behandlet, blir bestillingsstatusen din satt til godkjent og flyttet til behandling. Bestillingen din blir deretter sendt til deg neste virkedag.

Hvordan sikrer vi personvernet ditt

kjopoksykodon Pharmacy er forpliktet til å bevare din medisinske og personlige informasjon. Alle data vi mottar er lovlig beskyttet i henhold til lover-pasient-privilegier. Vårt online bestillingssystem bruker de nyeste Secured Encryption Technologies, og all personlig og kredittkortinformasjon vil bli sendt inn med høyeste nivå av teknisk sikkerhet med alle rimelige forholdsregler. Systemet vårt har også beskyttelsesforanstaltninger for å beskytte mot kredittkortsvindel. Personer som prøver å bruke kredittkort på svindel vil bli rapportert umiddelbart.

Angrerett

På grunn av føderale og lokale lover kan vi ikke motta medisiner etter at de ble sendt – hvis det usannsynlige tilfellet at bestillingen din ikke ankom eller gikk tapt, vil vi utstede en umiddelbar refusjon eller sende en annen pakke i henhold til din forespørsel.

Når du har mottatt medisinene dine, vil vi bare gi tilbakebetaling hvis produktet er feil, skadet under forsendelse eller utløpt. Hvis det er noen problemer med bestillingen, vennligst gi oss beskjed innen en uke etter mottak på support@kjopoksykodon.com. Kravet ditt vil bli nøye studert, og passende tiltak vil bli tatt umiddelbart for å unngå lignende problemer i fremtiden.

Hvis du føler at du har krav på refusjon, vennligst gi oss beskjed direkte i stedet for å kontakte kredittkortselskapet. Vi kan ikke tilby refusjon hvis du først gjør et krav direkte med kredittkortselskapet.

kjopoksykodon Pharmacy vil bare gi refusjon for klager mottatt innen 60 dager fra datoen for forsendelsen.

Standard internasjonal frakt (SIS)

$ 30 (7-14 dager) Levering over hele verden

Total leveringstid er basert på hvor lang tid det tar å få betalingsautorisasjon, ordrehåndtering og transittid fra transportøren. Du vil motta en e-post når bestillingen er sendt til deg. Fra det øyeblikket du mottok e-postmeldingen om at bestillingen din ble sendt, begynner leveringstiden offisielt.

Express frakt

$

60 (3-4 dager) Levering over hele verden.

Total leveringstid er basert på hvor lang tid det tar å få betalingsautorisasjon, ordrehåndtering og transittid fra transportøren. Du vil motta en e-post når bestillingen er sendt til deg. Fra det øyeblikket du mottok e-postmeldingen om at bestillingen din ble sendt, begynner leveringstiden offisielt. På grunn av ekspresservice sendes alle ekspressbestillinger på hastende basis.

Hvorfor trenger ikke kjopoksykodon apotek resept

kjopoksykodon Apotek sendes fra en jurisdiksjon som ikke krever resept. Alle medisiner er ekte og er godkjent for salg i jurisdiksjonen

Hvilke land sender du?

Vi sender til USA, Canada, Australia, Storbritannia, NZ, Frankrike, Tyskland, Sverige, Danmark, Norge, Singapore, Midtøsten, Japan, Korea og over hele verden.