EMBALLASJE OG FRAKT

100% diskret frakt & nbsp;

Kundens sikkerhet og trivsel er vårt store behov. Så vi gjør vårt beste for å sikre at hver og en av våre kunder ikke kommer i noen form for problemer i etterkant av forespørsel fra oss. Vi forstår at disse smertestillende medisinene er legemiddelpiller, og derfor gjør vi vanligvis 100% forsiktig pakke for å garantere at dine forespørsler når målet uten problemer. Vi tilbyr 24-timers transport til USA og Canada og en tre-dagers transport hvor som helst på planeten. Transport skjer umiddelbart når avdraget bekreftes. Transport blir også gjort over hele verden. Når forespørselen din er blitt bekreftet, sender vi pakken innen et par timer og utsteder følgende når det passer oss.

Rett utenfor flaggermuset kreves & nbsp; INGEN UNDERSKRIFT & nbsp; for enhver formidling. Klientsikkerhet er viktig. I alle fall, hvis du ikke trenger å signere for pakken, er det tenkelig og vil bli formidlet rett utenfor døren, i ditt navn, og du signerer for den eller en hvilken som helst utnevnt person.

Vi selger ikke, handler eller på annen måte overfører personlig identifiserbar informasjon til utenforstående parter. Hvis forsendelsen din ikke ankommer, kan vi gi deg bevis på forsendelsen, og du vil bli kompensert ellers er det ikke vår feil. & nbsp; Vi leverer med følgende: FedEx, TNT, DHL, UPS, USPS. Vi forstår at situasjoner kan oppstå, og du kan bestemme deg for å få pengene tilbake. Hvis du ikke lenger vil ha medisinene dine etter at du har betalt, tilbakebetaler vi pengene dine. Vi setter pris på forståelsen din.