Leveringsgaranti eller pengene tilbake-garanti

Leveringsgaranti spesielt til et av de 100 landene vi tidligere har levert til. Vi kan ikke lyve at alle forsendelser er 100% vellykkede hele tiden, spesielt siden vi handler med kontrollerte stoffer og stoffer med tvilsom juridisk status i forskjellige land. Det er av denne grunn at vi har en sterk og grei politikk for retur, omlevering og refusjon i klientens interesse for å sikre at uansett omstendighetene, taper du ikke penger. Dette stemmer overens med vår pengene tilbake-garanti. Poenget er at hvis en forsendelse mislykkes som et resultat av at pakken blir beslaglagt av tollvesenet, sendes vi om. Hvis det andre forsøket mislykkes, refunderer vi det.

En forsendelsesfeil kan bare oppstå når du sender til en destinasjon vi aldri har sendt til før. Når vi har sendt vellykket til et land en eller to ganger, mestrer vi fullt ut hvordan levering til det landet fungerer og hvordan vi alltid kan slå systemet. Dette betyr ikke at du skal være redd eller vike unna oss hvis vi aldri har sendt til landet ditt. Du er fullt beskyttet av våre retningslinjer og pengene tilbake-garanti. Hvis forsendelsen mislykkes, sendes vi om. Hvis det andre forsøket mislykkes, refunderer vi det.

Leveringsgaranti til 100+ land
Vi har registrert vellykkede leveranser til over 100 land, inkludert USA, Canada, Australia og Storbritannia og mer. Våre suksessrater er lavere for noen destinasjoner. Vi refunderer deg imidlertid ikke med en gang det er en feillevering. Vi forsøker å sende pakken til deg på nytt. Hvis dette andre forsøket mislykkes, får du refusjon.